XEROX DOCUMATE 3640STOLNÍ DOKUMENTOVÝ SKENER FORMÁTU A4

Xerox DocuMate 3640, Stolní dokumentový skener formátu A4

Xerox DocuMate 3640

cena na dotaz
pro bližší informace o cenách nás neváhejte kontaktovat
kód003R92152
značkaXerox
dodací lhůta nedodatelné
záruka12
 stránka výrobce
 oveřit dostupnost

Vyplňte prosím kontakty, na kterých chcete být informováni o dostupnosti zboží:

E-mail
Telefon
Xerox DocuMate 3640

Tato skupina skenerů již dokáže zajistit digitalizaci dokumentů ve větším objemu, kdy například nárazově potřebujete převést do digitální podoby tisíce stran.

Cenové varianty

kód popis Vaše cena
bez DPH
cena
s DPH
 
003R92152 Xerox DocuMate 3640 na poptání
003R92156 Xerox DocuMate 3640 VRS PRO na poptání

Technický popis

Výstup A4 Simplex 200 DPI: Color: 40 listů/minutuStupně šedi/B&W:40 listů/minutu
Duplex 200 DPI: Color: 80 listů/minutuStupně šedi/B&W: 80 listů/minutu
Kapacita podavače 80 listů
Interface USB 2.0
Výstupní rozlišení 50-600 DPI
Velikost dokumentů Minimum: 114mm x 140mm
Maximum: 216mm x 356mm
Standardní záruku 1 rok s možností prodloužení
Rozměry 531 x 411 x 224 mm
Váha 10.3 Kg
Ultrazvuková detekce ANO
Skenování předloh různé velikosti ANO
Přibalený softwareKofax VRS, Nuance OmniPage Pro, Nuance PaperPort, Visioneer OneTouch
Operační systém Windows 7 / Vista / XP
Maximální denní zatížení 5000 listů/den
Proč dokumentové skenery Xerox DocuMate?
Rychlé skenování pro celé pracovní skupinySkenery Xerox DocuMate jsou kompaktní, ale přesto robustní a efektivní skenery pro celé pracovní skupiny a ostatní centralizované i decentralizované aplikace a místa, kde probíhá digitalizace dokumentů. Skenery Xerox DocuMate nabízí unikátní špičkové technologie OneTouch a VRS za cenu, která umožní každé firmě dosáhnout vysoké produktivity při zpracování, evidenci a rozesílání dokumentů. Díky technologii OneTouch máte k dispozici masivní nástroj řízení workflow skenovaných dokumentů. Sofistikovaný driver OneTouch dokáže nejen soubory uložit na lokální disk, importovat je do e-mailové aplikace nebo směrovat na tiskárnu. Navíc dokáže přímo vstupovat do aplikací třetích stran, jako je SmartSend, WinShare, SharePoint, DocuShare, LotusNotes a řada dalších. S trochou nadsázky lze říci že neexistuje aplikace pro správu dokumentů, do které by nebyl k dispozici OneTouch „link“.
Unikátní technologie Technologie Kofax VRS (Virtual Re-Scan) je špičková, patentovaná technologie, která automaticky zajišťuje tu nejlepší možnou kvalitu skenovaného dokumentu. Tato technologie je doprovázena sloganem „Paper In, Perfection Out“, který přesně vystihuje kvalitu výstupních dokumentů. VRS provádí analýzu surových dat přicházejících ze snímače skeneru, upravuje a vykonává kontrolu dokumentu v mnoha bodech. VRS automaticky odstraňuje sešikmení (skew) dokumentu, nastavuje práh bílého bodu, jas, kontrast a čistotu obrazu. Výsledná data jsou předána do aplikace přímo z prostředí driveru OneTouch TWAIN.
Pokud jste se již někdy potýkali s problémy černobílého jednobitového skenování problematických dokumentů, jako jsou barevné papíry, záznamy psané tužkou, zvýraznění textu zvýrazňovačem, výstupy z jehličkových tiskáren s velmi opotřebovanou páskou a podobně, výsledky zpracované technologií VRS vás opravdu uchvátí!
Špičkový software součástí dodávky
PaperPort Pro Office je nejsnazší cesta jak převést stohy papírových dokumentů nebo obrazových materiálů do digitální formy - do souborů, které můžete okamžitě nalézt a použít. PaperPort má nativní podporu formátu PDF, což vám umožní skenovat, dopsat poznámky a odeslat mailem cokoli s jistotou, že adresát si dokumenty otevře, přečte a vytiskne. Novinkou je podpora S-PDF, což je prohledávatelný formát PDF, který ve druhé vrstvě obsahuje rozpoznaný text.
TextBridge Pro nebo OmniPage rychle převede naskenovalé soubory do editovatelného formátováného textu, například MS Word nebo Excel. Plná podpora české diakritiky a dalších východoevropských jazyků je samozřejmostí.
QuickScan Pro je aplikační sw založený na ISIS® pro rychlé skenování a následné úpravy obrazových souborů pro tisk jak na monochromatických, tak barevných tiskárnách. Vyvinut firmou Pixel Translations, tvůrcem ISIS, sw QuickScan''obsahuje funkce jako dávkové skenování, podporu PDF, manipulaci s obrazem, podporu více stránek v souboru a mnoho dalšího.
X1 je oceňovaný vyhledávací engine, který vám usnadní vyhledávání klíčových slov ve vašich dokumentech, e-mailové korespondenci a souborech PDF.
Poznámka Softwarová výbava se může lišit podle modelové řady a konkrétního provedení.

Dokumentace

ProspektDM3640_datasheet.US.pdf

Fotogalerie

Xerox DocuMate 3640
ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba
xcopy-logo-header
 
Praha - Anděl
login:
heslo:
zapomenuté heslo | registrace